Net als in het echt

Stefan; “ik wil mijn vrouw laten shinen in een witte trouwjurk. Écht trouwen wil ik niet, maar zo kan ik haar toch dolgelukkig maken”

Dylan: “We hebben geen geld voor een groot huwelijk, maar willen wel onze geloftes naar elkaar uitspreken, en we krijgen hier de totaal ervaring in het klein. Voor ons is deze ceremonie wel echt”

Dit kan in onze trouw boetiek in Amsterdam, óf op lokatie in het land.

Net als in  het echt

Stefan; “ik wil mijn vrouw laten shinen in een witte trouwjurk. Écht trouwen wil ik niet, maar zo kan ik haar toch dolgelukkig maken”
Dylan: “We hebben geen geld voor een groot huwelijk, maar willen wel onze geloftes naar elkaar uitspreken, en we krijgen hier de totaal ervaring in het klein. Voor ons is deze ceremonie wel echt”

Dit kan in onze trouw boetiek in Amsterdam, óf op lokatie in het land.

Hoi dames,
Omdat ik wel wil trouwen alleen mijn vriend niet, kwamen we bij jullie en wat een top dag hebben wij gehad!! Door de manier waarop wij zijn ontvangen, en hoe de ceremonie verliep voelde wij ons echt getrouwd. En met de geweldige en leuke foto’s hebben wij een hele mooie herinnering.

Afgelopen Zaterdag “getrouwd”en het was een hartstikke leuke middag. Veel gelachen en ook een klein traantje weggeveegd. Mijn “man”had ook iedereen in de waan gelaten dat we echt gingen trouwen en het was een zeer geslaagde grap. We zagen er dan ook als een echt droompaar uit! Bedankt!! Het was onvergetelijk en super!

Hai, vorig jaar heb ik een cadeaubon van mijn vriend cadeau gekregen om te komen trouwen voor 1 dag. Dit omdat ik wel wil trouwen maar mijn vriend niet. Deze bon hebben we gister bij jullie verzilverd en wat een top dag hebben wij gehad!!! Door de manier hoe we zijn ontvangen en hoe de ceremonie verliep voelde we ons echt getrouwd. En met de geweldige leuke foto’s hebben we een hele leuke herinnering. Ga zo door met dit geweldige concept!

We hebben genoten van een fantastische dag! Het begon ’s ochtends al, met kriebels in de buik. tot de volgende morgen met wakker worden wat nog steeds een sprookje leek! Aangekomen in de trouw boetiek kregen we ALLE aandacht. Het was zo leuk en spannend dat het wel bijna ECHT moest zijn. We werden apart meegenomen en keurig aangekleed. We voelden ons heel speciaal. De ceremonie was ook heel romantisch en spannend. Toen de ringen werden omgedaan voelden we ons echt man en vrouw. En dat voelen we ons eigenlijk nog steeds! Het is echt voor iedereen een aanrader! Nogmaals heel erg bedankt voor alle goeie zorgen, we zullen het niet snel vergeten. Op de foto krijgen we nog steeds veel leuke reacties!TO

Adres

1e etage van de winkel WIND
Rosmarijensteeg 10
1012RP Amsterdam

Openingstijden

Ma-Vr 12:00-17:00 op afspraak
Za 11:00-17:30 op afspraak
Zo 13:00-17:00 op afspraak

Ja ik wil!

Trouwen voor 1 dag is voor iedereen. Tegen wie zeg jij ‘Ja ik wil’?

Trouwenvoor1dag